Volné termíny na mořský rybolov v Norsku 2025 - nebojte se nás kontaktovat !

Fiftybeans - Fifty espresso

Kód: FBE007-200
od 259 Kč

Zvolte variantu

Pro automatické stroje

Hrubost mletí nastavte na 2. nejjemnější stupeň, v případě, že máte stroj starší 4 let, zvolte nejnižší jemnost. Teplotu vody nastavte na střední. Výstupní objem espressa zvolte 45ml. Upravujte výstup dle preferencí.

Pro pákové stroje

Ná kávovaru nastavte tlak 6 barů a teplotu 91°C. Pomelte 18 g kávy a ve 30 vteřinách extrahujte 42 g výsledného espressa. Upravujte výstup dle preferencí. Za všech okolností používejte filtrovanou nebo balenou vodu s alkalinitou v rozsahu 60-80 ppm.

Detailní informace

Hmotnost: 200g
Ihned (1 ks) | FBE007-200
259 Kč
Hmotnost: 1000g
3 - 5 dnů | FBE007-1000
849 Kč

Detailní popis produktu

Jak chutná:

Kakao, hořká čokoláda, kakaové nibsy.

Složení:

50% Kolumbie, promyté zpracování, region Huila

50% Brazílie, natural zpracování, region Sul de Minas

Na co se hodí:

Espresso a mléčné nápoje.

Doporučení baristy:

Pro automatické stroje

Hrubost mletí nastavte na 2. nejjemnější stupeň, v případě, že máte stroj starší 4 let, zvolte nejnižší jemnost. Teplotu vody nastavte na střední. Výstupní objem espressa zvolte 45ml. Upravujte výstup dle preferencí.

Pro pákové stroje

Ná kávovaru nastavte tlak 6 barů a teplotu 91°C. Pomelte 18 g kávy a ve 30 vteřinách extrahujte 42 g výsledného espressa. Upravujte výstup dle preferencí. Za všech okolností používejte filtrovanou nebo balenou vodu s alkalinitou v rozsahu 60-80 ppm.

Dobré vědět:

Pro přípravu espressa vždy používejte zrna nejdříve 10 dnů od data pražení. Po 1. otevření nechejte balíček alespoň 24 hodin vyvětrat, než kávu začnete připravovat. Předejdete tím nechtěným hořkým tónům v chuti.

Obsah balení:

Balení obsahuje praženou zrnkovou kávu arabica ve zvoleném množství.

Doplňkové parametry

Kategorie: Fiftybeans - Espresso
Senzorická charakteristika: Šťavnatá káva
Metody přípravy: Espresso a automatický kávovar
Platnost nabídky: Stálá nabídka
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola