Volné termíny na mořský rybolov v Norsku 2025 - nebojte se nás kontaktovat !

Filetovací nůž F. DICK série 1905 (18cm)

Kód: 8195418
2 010 Kč
U dodavatele

Profesionální ohebný filetovací nůž na ryby F. DICK ze série 1905 v délce 18cm. Tenká a velmi flexibilní čepel umožňuje vykostit ryby i drůběž a odstranit kůži z čerstvého masa. Hotové filety vypadají přesně tak, jak si přejete.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Profesionální ohebný filetovací nůž na ryby F. DICK ze série 1905 v délce 18cm. Tenká a velmi flexibilní čepel umožňuje vykostit ryby i drůběž a odstranit kůži z čerstvého masa. Hotové filety vypadají přesně tak, jak si přejete.

Exkluzivní designová série nožů F. DICK 1905 spojuje tradiční zpracování v moderním duchu s prvky historického designu. V roce 1905 Friedr. Dick vyvinul sérii kuchařskyých nožů s masivními spoji, které nahradily doposud používané nýty. Od roku 1905 se tento jedinečný design dále vyvíjel s použitím moderních materiálů a výrobních technik. Čepel je vyrobena ze speciální německé ušlechtilé oceli XcrMoVMn. Náročnou technologií tvrzení byl vyroben jedinečný, jemně disperzní ohebný materiál s dynamicky ostrou čepelí! 

S filetovacím nožem z naší kované designové řady 1905 získáte nůž s tenkou, jemnou a flexibilní čepelí, která vám umožní filetovat ryby a maso tím nejjednodušším možným způsobem. Filetovacím nožem také snadno odstraníte kůži a kosti. A nakonec filety vypadají tak, jak mají: chutně a přesně nakrájené. Čepel o délce 18 cm je vyrobena z oceli X55CrMoV14 a navržena pro extrémní ostrost, rukojeť je vyrobena z plastu. Vyvážená tvrdost 56° HRC (Rockwellů) je ideálním kompromisem pro dokonalé držení ostří a snadné přebroušení.


TECHNICKÉ PARAMETRY

  • délka čepele: 18cm
  • celková délka nože: 30cm
  • výška čepele: 2.8cm
  • hmotnost: 170g
  • materiál: ocel X55CrMoV14 (56° HRC)
  • série: 1905
 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Filetování
Záruka: 2 roky

FILETOVÁNÍ LOSOSA S NOŽEM F. DICK

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: