Volné termíny na mořský rybolov v Norsku 2025 - nebojte se nás kontaktovat !

STANLEY Adventure All-in-One food jar (530ml)

Kód: 10-01287-033
1 200 Kč
U dodavatele

Vše, co potřebujete k dobrému jídlu, kdekoli na cestách. To Vám splní jídelní termoska značky STANLEY Adventure o objemu 530ml se lžící v praktickém úchytu, který zabrání ztracení a je vždy po ruce.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vše, co potřebujete k dobrému jídlu, kdekoli na cestách. To Vám splní jídelní termoska značky STANLEY Adventure o objemu 530ml se lžící v praktickém úchytu, který zabrání ztracení a je vždy po ruce.


  • vyrobena z nerezové oceli 18/8
  • ideální pro polévky, guláše
  • termoska udrží obsah horký či chladný po dobu až 12 hodin
  • objem 530 ml
  • přirozeně bez BPA
  • dvojitá stěna s vakuovou izolací
  • odolná vůči korozi a povětrnostním vlivům
  • široké otvírání - šroubovací  zátka
  • zátka obsahuje přihrádku na dochucovadla
  • víčko slouží jako miska na jídlo
  • průměr 99 mm
  • výška 175 mm
  • šířka 109 mm 
  • hmotnost 520 g
  • možné mít pouze v ruce- nevhodné do myčky
  • snadné mytí díky širokému 70 mm širokému hrdlu  - snadný přístup k obsahu
  • 100% těsná v jakékoliv poloze
  • STANLEY záruka 25 let

Tip pro vás: termoska se dá naplnit horkou vodou a do ní vložit např. kojeneckou stravu ve sklenici, sáčku a podobně. Nebo, jako naši skandinávští přátelé, do nich vložit párky, do víčka hořčici a překvapit všechny při otevření na pikniku. A ostatní si dají studený řízek... :-)

Poznámka: suchá jídla, složená zejména z těstovin, rýže, bulgur, couscouse a podobně nemají dostatek tepelné energie a doba, po kterou termoska udrží požadovanou teplotu, se snižuje. Není to však chyba termosky. Stejně tak se teplota bude lišit v případě jen částečného naplnění obsahem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Jídelní termosky
Objem: 530 ml
HOT: 12 hodin
COLD: 12 hodin
Hmotnost: 520 g
BPA free: 100 %
Vodotěsnost: 100 %
Materiál: nerezová ocel
Záruka: 25 let

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: